26 juni 2013

buro organizer

Vorige week hebben we hier een scrapdagje gehad en heb ik deze buro organizer gemaakt. Natuurlijk had ik hem niet klaar gekregen maar heb het nu toch maar even afgemaakt. Ook ik heb de bakjes wat verhoogd  en kan er weer wat spulletjes in kwijt.  







Bedankt voor het kijken en jullie leuke reacties op de vorige post.  Hoop dat jullie deze buro organizer ook weer leuk vinden en tot een volgende keer.

13 juni 2013

Hobby caddy

In hobby handig nr 173  kwam en bladzijde 50 kwam ik deze hobby caddy tegen en was meteen verliefd. In de  hobby winkel Stuifzand Allerhande in Zuidwolde had ik een poos geleden al zo'n bijzonder leuke stofje gezien en wist meteen dit moet het worden. Naar mijn gevoel is deze hobby caddy toch wel heel leuk geworden.  

Ben wel een beetje zuinig ingesteld en heb voor de binnenkant nog een oud stofje gebruikt dat hier nog lag maar past er eigenlijk best goed bij.

 
De Hobby Caddy is heel makkelijk te maken als je het patroon goed leest. 

 
 
Ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden.

7 juni 2013

zakhorloge

Vorige week vrijdag hebben we bij Anneke in Eext een hele leuke en gezellige dag gehad. 's Morgens gingen we voor ons zelf wat scrappen en rond de klok van 13.00 uur kregen we een workshop van Anette, want ze had een certificaat  gehaald bij Ranger in Tinton falls van Tim Holtz. 
Het is een horloge doosje geworden met 6 cirkels erin met verschillende technieken en wat was het weer een leuke leerzame dag.


Alle materialen hebben we gekregen en ook de nieuwste rub-ons van Tim mochten we gebruiken en die zijn toch leuk.
Ik had het natuurlijk niet helemaal klaar gekregen, maar had al een idee wat ik met die kroonkurk wilde gaan doen.
Dit is het dus geworden. Sprieten gestempeld met Veramark  en dan de groene embospoeder er over en drogen met heatgun. Goed af laten koelen en dan een vogel op de tak stempelen met Versamark en met zwart embospoeder er over. dan de achtergrond wat gepoetst met distress inkt .
Dan  in het dopje plakken en het geheel opvullen met glossy accent.  

Het horloge doosje is hier open met de 6 cirkel technieken.  
Op de foto klikken is groter kijken
Ben zelf behoorlijk tevreden over deze creatie en de dag is natuurlijk voorbij gevlogen.