28 februari 2015

Truffels

Voor een hele lieve jonge dame heb ik vanmorgen even snel een doosje truffels gekocht  omdat ze een contractverlenging heeft gehad en dat is in deze tijd wel een felicitatie waard.  Ik heb er een andere band om heen gemaakt  en dat is wel zo leuk om te geven. Ze was heel blij met het mooie doosje en de lekkere truffels.
 

Verder was het een drukke en gezellige week maar weinig tijd gehad om te scrappen.
Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.

23 februari 2015

Zwemmen

Een MDF harten boekje van Joy  heb ik gescrapt met foto's van mijn jongste kleindochter Michelle en ons vroegere buurmeisje Kim.
 
 
Het hartje hierboven en uiltje heb ik van Krimpie Dinkie (vanaf 7 minuten)  gemaakt en is zo'n leuk spul. Je kan het inkleuren of met embospoeder bewerken.
 
 
en de bloem had ik bij Gerie gezien en die vond ik eigenlijk mooier want ze had er een heel schattig vogeltje op gedaan maar  het uiltje zat er ook al op. 
 
 
Hier onder een detailfoto van het Krimpie Dinky labeltje die eerst met een permanente pen is beschreven voor ik de label met de heattool ging bewerken.
 
 
Onder nog een klein handdoekje erbij geplakt
 
 
 
Deze bloem heb ik op vellum gestempeld  met versamark en toen wit embospoeder  er op gedaan en daarna uitgestanst. De bloem is van Marianne Design en nog een roze randje met Inka Gold bewerkt.
 
En de laatste pagina  beplakt met bloemen en ribbelkarton met hier en daar wat wit gemaakt met embospoeder.
 
 
Bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.
 
 
 
 
 
 
 

18 februari 2015

Warm winter wishes

Op het lift challenge blog is een erg leuke uitdaging en  ik ben er gistermiddag mee aan de slag gegaan want het was toch een heel somber weertje. Vandaag is het een super mooie dag en daar gaan we dadelijk van genieten met een wandeling.
 
 
Ik heb er een kerstkaart van gemaakt en de achtergrond gesponst met 3 kleurtjes distress inkt en wat besprenkeld met water. Toen de sneeuwkristallen  stempeltjes gezet in verschillende maten en met embospoeder bewerkt.  Nog een lintje met strikje en een charm onder de tekst gemaakt en mijn  winters kaartje is klaar. 
 

Als je op de foto klinkt  kan je de charm en de spetters ook beter zien.
Bedankt voor je bezoekje  en tot de volgende keer.

16 februari 2015

baby girl

Vorige week hebben Jeanette en ik een leuk zes kantige doosje gemaakt en de  beschrijving is bij Joy crafts te vinden.  Ik heb er een babydoosje voor een meisje van gemaakt en er zit een leuk speeltje in. Het schattige babypapier is van  CreaMotion  en heb ik bij Stuifzand Allerhande gekocht en daar hadden ze ook de leuke babyfles charm.
 

 De kleine vlindertjes zijn van Nellie Snellen en de scrabble letters van Joy
en dan die leuke scrabble letters zijn van Joy

 
De leuke babyvoetjes zijn van Marianne Design  en ook de open bloem op de deksel. De confetti rondjes zijn geïnkt met  deze creatable  die is uit gestanst en dan krijg je toch een erg leuk effect en had ik bij Ina gezien.

 
en nog  een leuk nieuwtje is dat ik gewonnen heb bij Pan Pastel met dit kaartje.
 
 

15 februari 2015

hartenkaart

Deze kaart heb ik voor de hobbywinkel gemaakt waar ik gisteren weer een demo mocht geven. Ik had dit model een paar weken geleden  gezien op het blog van Dutch Doobadoo en vond  dit meteen een pracht model kaart. Met het mooie lente  papier van Joy heb ik deze kaart gemaakt .
 


 
En voor ons nieuwe buurmeisje heb ik dit kaartje gemaakt en ziet er bijna net zo uit als het  geboortekaartje.  De witte hartjes heb ik met de cricut gesneden en de roze hartjes zijn gestanst en er opgenaaid en de lettertjes zijn van Nellie Snellen. De houtnerf stempel komt hier vandaan.
Binnenin heb ik een cadeau kaart van de hema  gedaan en kunnen de ouders zelf iets kopen voor de kleine meid.
 
 
Toen ik een kaartje op het blog van  Boukje zag was ik er helemaal weg van en  heb hem gelift. De  kaart is naar Liesbeth gegaan die 50 jaar  is geworden. Gestempeld met versamark en met Pan Pastel bewerkt.  Ook nog wat takjes van Joy gebruikt.
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.  

13 februari 2015

Love

Met deze kaart wil ik graag meedoen voor Joy crafts challenge  en heb de mooie harten stempels  op roze papier afgedrukt met versamark  en  met rood embospoeder bewerkt. 
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de  volgende keer.
 
 
 
 
 





9 februari 2015

Feestje

Voor de challenge  nr. 3 van Pan Pastel heb ik deze kaart gemaakt met structuurpaste. Achtergrond  gemaakt met de regenboog kleurtjes Pan Pastel  en daar overheen de leuke party template  met structuurpaste.
 
 
De leuke teksten op de label zijn van Joy en heb ik gestempeld met versamark  met mbospoeder
 
 
Ook de mooie takjes  zijn van Joy  en de witte bloem heb ik de puntjes in de versamark gedoopt en toen wat lila embospoeder over gedaan.
 
 

5 februari 2015

Happy Birthday

Op de site van Noor Design zag ik een leuke tutorial  van een waxine doosje en heb hem meteen gemaakt en zo kon ik ook weer  wat afstrepen voor de 100  van het forum.
 
 
Het designpapier is van Joy en het craftpapier ook.
Toch weer een leuk cadeautje om weg te geven.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.
 
 

4 februari 2015

Dat zit wel snor


Deze kaart al een poosje geleden gemaakt  maar vergeten te plaatsen en er zijn  nog wel meer kaarten die ik nog niet heb laten zien. De griep is  helaas dit keer niet mijn huisje voorbij gegaan en spierpijn, vermoeidheid en koorts en had ik nergens geen zin in. Met af en toe wat lezen, bloggen en veel slapen kwam ik de dag door. Maar nu gaat het weer de goede kant op.   

 
Dit is een bijzondere verhuiskaart  en heb ik voor  vorige de 100 van het forum gemaakt en kon weer flink wat  afstrepen. Ooit heb ik dit modelletje van iemand gekregen en weet niet hoe deze kaart heet.


De ontzettend leuke houten huisjes en de houten elementjes en de houten sleutel   zitten samen in een doosje en komen bij Stuifzand Allerhande vandaan.
 
 
In deze kaart kan je heel veel in kwijt en dat maakt het zo leuk.


 Hier onder zie je de achterkant als je de kaart helemaal open trekt

 
1 stuk cardstock van 12 x 30 cm en volg de instructies op het witte schema hierboven. Misschien handig om op de foto te klikken en kan je dit groter kijken.
en 2 stukjes cardstock evt. in een andere kleur. (bij mij bruin) van 7.4 cm x 12 cm
Deze 2 stukjes vlecht je door het gesneden gedeelte.
Dan de middelste vouw naar voren vouwen en de beide buitenste vouwen naar achteren vouwen.
Als je dan de naar voren gevouwde  gedeelte weer open maakt heb je een hele andere kaart. (lijkt dan een boekje)
Je zou ook voor de 2 kleine stukjes cardstock dubbelzijdig design papier kunnen gebruiken.
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.