29 juli 2015

Gefeliciteerd

Wat heerlijk dat het flutweer is en ik nog zoveel andere dingen te doen heb, maar ben vanmiddag bij de te gekke krijtjes blijven steken en deze kaart even gemaakt. Ik had zoiets bij Linda gezien en met deze kaart kon ik meteen weer wat afstrepen voor de nieuwe 100.

 
 
Bedankt voor jullie bezoekje.

26 juli 2015

Kalender

Voor de demo dag heb ik nog een kalender gemaakt met de mooie maanden malletjes van  Joy en de kalender is een stempelset. Daar waar de rode cirkeltjes staan zijn verjaardagen die op de achterkant staan en de hartjes zijn bijzondere dagen als huwelijk  etc.
 
 
 
Voor Februari heb ik  bij de stempel even een papiertje onder de 30 gelegd zodat februari 1 x in de 4 jaar 29 dagen heeft. 
 
 
 
 







 
De kalender heb ik niet te dik gemaakt en zo kan deze ook makkelijk blijven staan.
De meeste materialen zijn van Joy maar ook wel van Marianne Design
 
 
O ja en inmiddels heeft het haakvirus ook hier toegeslagen en heb voor een vriendin  gehaakte onderzettertjes gemaakt voor het terras met restjes katoen.   Een andere vriendin heeft me eens dit patroontje gestuurd .
  

 
En woensdag ben ik met Crochet Along begonnen want ik zag zoveel prachtige haakwerken voorbij komen sinds ik het bericht van Marianne had gezien en was toen al enthousiast.   Ik ben nog maar bij week 5 en hoop nog een eind te kunnen komen. Ik gebruik Catania katoen en dat werkt erg lekker
 
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende keer.





23 juli 2015

kleindochters

Voor de 100 van het forum stond; pasfoto, vintage en jeans en dat heb ik op deze mobile verwerkt.  Dit keer zijn er aardig wat leden die de 100  helemaal klaar hebben gekregen of bijna klaar hebben en vandaag gaat er een nieuwe  100 lijst geplaatst worden  en kunnen we weer gezellig verder.
 
 
Hier heb ik een jeans bloemetje gemaakt en ga er nog iets meer op doen want het moest snel klaar zijn. 
 
 
 en Chayenne heeft een jeans aan.  
 
Zo stond er ook  pink ribbon en ton sur ton op de lijst van 100 en dat vond ik heel moeilijk, maar je kan het ook heel letterlijk nemen. Van mijn buurvrouw kreeg ik een verfstrip mee en even pinterest bekijken en dan is ton sur ton eigenlijk al geboren.
 
 
Bedankt voor je bezoekje en tot een volgende keer.



 
 
 
 

19 juli 2015

Watervalkaart easel kaart

 
Deze waterval easelkaart  had ik even geleden al gemaakt  en zag het patroontje bij
Noor Design maar je kan het ook bij Miranda bekijken.
Ze blijven leuk deze watervalkaarten en heb deze voor de hobbywinkel gemaakt met het mooie Shabby Christmas papier van Joy. Jammer dat deze foto's wat overbelicht zijn en niet de juiste kleuren weergeven.  
 
 

 
 Leuk die kerstmankleertjes  als mal dus je kan elk papiertje hiervoor gebruiken.


De kleine kerststempeltjes  heb ik een paar keer afgedrukt en sterretjes geplakt en kan je de verborgen tekst zien.

 
Tot de volgende keer.
 
 

16 juli 2015

X mas

Deze kaart heb ik gemaakt voor  Stuifzand allerhande  waar afgelopen zaterdag een demodagje was.
 
 
De sterrenmal embossen  en dan met de Hobbycolor Design pen streepjes gezet en er embospoeder over gedaan en drogen met de heattool.  De kaarsen vind ik erg leuk omdat bij de stempels een kaarsmalletje zit en het shabby christmas  designpapier is ook zo mooi.
 
 
En deze kaart gemaakt met een wat ouder malletje van Nellie Snellen  en de rand van het ribbelkarton  en het blauwe cirkeltje bewerkt met structuurpasta van Dutch Doobadoo.
Het vlindertje heb ik dit keer op normaal papier en vellum gestempeld en uitgeknipt.  Heb ik laatst van Anette geleerd en het voorbeeld heb ik ergens op internet voorbij zien komen.

13 juli 2015

Speciaal voor jou


Al vroeg in de morgen vertrokken mijn buurvrouw en ik naar Giny in Zeewolde voor de jaarlijkse crop en het weertje was niet echt optimaal, maar wel lekker om te scrappen. Iedereen had iets mee genomen voor bij de koffie of bij de lunch.

Voor de gastvrouw had ik een melkpakje gemaakt met te gekke krijtjes en een sjabloon. De vlinder  gestempeld met stazon op een sheet/mica en dan uitgeknipt. Het pakje gevuld met heerlijke auto dropjes.
 
Van Kitty kregen we allemaal een leuk mapje gevuld met 2 zakje thee.
 
Op bovenstaande foto kan je zien hoe lekker de hond mijn label vond.


 
 
Van Sandra kregen we een heel leuk labeltje met 2 rolletjes washitape, maar die hond van Gini vond mijn labeltje wel erg lekker en begon eraan te kluiven. En later pakte die nog eens een stukje cardstock. Wat een stom beest he. Hahaha.
 
 
Bedankt dames en het was heel gezellig maar veel te snel voorbij.
 


11 juli 2015

met pensoen

 
Deze kaart heb ik gemaakt voor iemand die met pensioen gaat en heeft nu alle tijd om te zeilen
 
 
Nog een leuke strand/vakantie kaart gemaakt met de stencil frame en de stoere knopen  en een draadje rondom geplakt.
 
 
En nog dit bloempotje  gemaakt met de windmolentjes  voor een baby en die is zo snel klaar.

 
 
Bedankt voor je bezoekje




2 juli 2015

Rainbow

Voor de 100 in 100 dagen  weer  een layout gemaakt  en dit keer valt er niet zo veel weg te strepen.  Wel weer een sketch van het forum gebruikt.
42 songtekst 'Vlieg met me mee naar de regenboog'.
70 zon (charm)
81 regenboog
en de sketch van maandag 15 juni
 
 
Tot de volgende keer.