25 mei 2016

Doosjes

Dit model doosje had Annerieke op het  forum gezet tijdens de scrapdagen en  deze heb  ik bewerkt  met een sjabloon en distressinkt. Nog een paar labeltjes eraan en weer een cadeautje klaar.   

En nog een  diamont doosje gemaakt dat ik heb gevonden op stempelwelt en die ik ook heb bewerkt met een sjabloon en distressinkt, Wat stempeltjes van MD erop en nog een leuk klein  'cadeautje' klaar. 


Ik hoop toch echt dat de temperaturen wat omhoog gaan, want het is nog veel te koud. Arme vogeltjes die die nu geboren worden, want van de week waaide het flink en regende het vreselijk en de ooievaar zat daar hoog en onbeschut op zijn nest. Wat had ik medelijden met deze vogel.  
Bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer. 






19 mei 2016

Girls

Op het creatijd forum  heb ik meegedaan aan een Secret Scrap Lift die Mazina had bedacht.

Deze layout heb ik gemaakt van mijn kleindochters en op de foto waren de meisjes een heel stuk jonger dan nu. Mijn  oudste kleindochter is op deze foto 9 jaar en haar zusje 7 jaar en  nu zijn  ze alweer 17  en 15 lentes en al (bijna) echte dames.


en dit was  het voorbeeld dat ik toegestuurd kreeg.


5 mei 2016

Album scrapbookdag

Inmiddels is het al weer mei en we hadden  2 April weer een hele leuke en gezellige scrapdag in Noordwolde met Connie, Brenda en Titie. Echt weer een super dag  en dit keer gingen we een leuk album maken die we makkelijk in 1 dag klaar konden krijgen. Hihi geen idee wie deze nu echt klaar hebben gekregen op die dag,  maar ik dus niet. Ik heb dit album al wel een tijdje klaar maar nog vergeten te plaatsen.

Dit is de voorkant


 en dan rol je dit album eigenlijk steeds een beetje verder uit. 
Een erg leuk modelletje dus.

De linker pagina is in  2 delen


Van boven af gezien
Achterkant en sluit af met een hekje. 





En inmiddels ben ik 65 jaar geworden en hebben we een erg leuk feest gevierd en ben ik flink in  de bloemen gezet en vele cadeaus  en geschenkbonnen gekregen en kwamen er heel veel prachtige zelf gemaakte kaartjes.






Bedankt voor jullie bezoekje en tot een volgende keer.